Thursday, June 2, 2011

TALI PUSAT DAN PETUA ORG² TUA



ini ku jumpa di dalam almari masa kemas² barang kat situ semalam
tali pusat si anak
orang tua² kata tali pusat anak elok di simpan
guna kalau masa kecik dia selalu demam atau sakit²
tak tau guna macam mana sebab tak penah pon cuba buat
yang aku tau anak sakit antar hospital
bill hospital opis aku yang bayar ..TENKIU BOSS !

tapi kannnn..kalaulah di takdirkan kata org² tua itu betul
aku mana tau tali pusat ni sape yang punya
lupa la taruk label
tatau tali pusat kepunyaan si kakak, si abang atau si adik
entah² tali pusat aku sendiri kotttttt ...keh keh keh! 


Published with Blogger-droid v1.6.7

5 comments:

fisa othman

heheheeh kena buat ujian ni kak..baru leh tau siapa punya ni...:D

Ibu Darwisy Comey-Lotey

sabo je le..ntah2 tali pusat I kot kak sela..larik..

azma

kak, saya simpan semua tali pusat anak dlm satu bekas siap ikat...org katalah...spy hubungan sesama mereka baik...

Murni Delights

betul kata azma: ibu vill dh buat mse adik yang last ngan second last satukan tali pusat dia, gaduh mcm mane pun jap je dia ok blik.. kata org tua2 hubungan diorg smpai bila2 pun baik je..insya allah

Mama Likha

haha tali pusat sndrik ! kaksela ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket