Saturday, June 11, 2011

LEPAK DI BANGKU KOSONG !!

ohhh..tadi duk jalan2 kat blog singgah kat blog Bangku Kosong nih
weeeee..nama blog kita ada kat bloglist beliau
thanks yer kawan sudi bagi sokongan kat kawan2 lain
hehhehe..hopefully still kat list tu sampai bila2
korang buleh jengok blog dia..macam2 info ada

hurmmmm...tadi tengok final bola Kelate VS Ganu
yang tetiba jadik status kat FB aku tadi
kenapa ekk player tu bila kamera fokus dekat je time tu la dia tengah meludah?
aku rasa padang tu dah penuh dengan air liur derang je kannn
eiiii...selain dari sebab diaorang asik tertelan peluh sendiri je
apa lagi sebab kejadian ludah meludah ni ekkkk??

pastu tadi penat la aku suh lalink tgk bola kat tb depan
aku nak tengok final AF..bila bukak tengok tadekkk pon...AF dah habis ke ekk??
termiss sudah..tapi takpe, bukan minat sangat pongggg!!

2 comments:

risa

kak...final af esok malam sayammmm
malam ni konset kenangan afnil...lalalalala
ludah meludah saya tak tengok..tengok ong bak lagi beshhhhh

Farah Shamsudin

AF farah tak pernah tengok.. rasa macam tak best je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket