Monday, June 20, 2011

DI BERI KATA DUA...PILIHAN ANDA??

ANDA DI BERI KATA DUA OLEH SUAMI UNTUK TUTUP FB...APA PILIHAN ANDA??

a) yakinkan dia FB tidak mengubah apa pon tentang anda
b) buat tatau sebab anda bukan buat salah apa pon
c) tukar nama anda kat FB ni sbb klu dia search pon smpai ujung thun xkan jumpa!!


me dah pilih A tapi dia cakap sekarang boleh la cakap macam tu. dah pilih B jugak tapi dia suka jeling² bila tau aktiviti ai dengan FB. nak pilih C pulak mcm tak beshhh... sebab sume orang dalam list FB dah kenal Shiela Firdaus, sama jugak la KFC tu dah lama pakai nama cam tu cuba tukar nama lain..mesti tak bape nak lakukan ayam² itu?? 

so ai pilih d) JOM MAKAN KFC jom!! (',)


15 comments:

oshin-jamel

jommmm..akk banje ek..hehehhee!!!

babylove

nak juge..... :(

Mama Likha

knp ? en jepp tk kasi ke ?

Shiela Firdaus

oshin..jom!! tunggu ai kat simpang!

Shiela Firdaus

jom husna :-))

risa

saranan saye..sila pulangkan semua gajet yg memungkin kan anda dok berfb..
paling senang!!! ajar abg jep berfb!! ekekekeke
**akk..bila abg jep ada off le hp or offline le...masa terluang hanya untuk dia saja ye..kat opis je jimba2 ngan semua kawan2 fb..kan kan kan...itu yg saye buat sekarang:)

Shiela Firdaus

dia bising ztee~

Shiela Firdaus

risa...dia cakap kat opis pon dia tak suka ai buat! sbb kadang kawan dia baca duk gelak dia pon tertumpang gelak...

agaknya dia tak jangka kot wife dia selalu weng gitu!

Ibu Darwisy

nak kepci jugak..ala kak sela, bg sedas ciuman..mesti x bising dah..hehehe

Shiela Firdaus

dah berdas² cium..pon gitu la jugokkk!!

tapi hadiahkan ai Tab..pelikkssss kan seorang lelaki nih!

eliyaezlinalias

jom! nak zinger eh!!!

kakchik@ella

knp eh dia bising shield ber FB?

Shiela Firdaus

zinger?? jom!!

Shiela Firdaus

tatau KC...dia cakap dia mmg tak suka :-((

risa

saye tauuuuuuu!!!! nanti dia tak rela akak lebih peminat lagi2 kalo dah glemer macam redmummy kan kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket