Thursday, June 16, 2011

HARI KHAMIS DATANG LAGI ♥


Morning frenzzz..ayarkkk, macam lama tak update blog
dan hari semalam dalam sejarah bila entry cuma ada 2
hehee..sibuk buat menda lain tapi yang best masih ada yang setia menjengah
semalam je PV hampir 1K..thankssss!! sayang korang ketat ketat !

erkkkk..tadi terbaca pasal blog yang kena hack tu
takut jugakkk..ye la dah bercerita setiap hari tetiba ada org buat macam tu pulak
fuhhhhssss...mintak hackers tak perasan blog secebis cebis ni ekkk...amin !!

ehhhh..tengah orang sibuk pasal citer Nora Elenna ada tak yang tengok samarinda Annissa ?
besttt citer tu tauuu..kisah kawan makan kawan
sedih baca sebab penah melalui..huhuhuhu
paling sedih masa Anna mengadu kat Balqis kekecewaan dia pasal sang suami
rupanya Balqis itulah yang mengkhianatinya dalam diam
sedihhhh..tambah lagi lagu tema "Berjuta Sesalan"
nyanyian Jac,Shila ngn...alaaaaa, sorang lg den lupa..sila google!!

tapi sungguh..cerita ni nampak real
bukan semata mata sebab selalu jadi kat alam nyata
tapi sebab diri sendiri pon pernah melaluinya :'(


8 comments:

oshin-jamel

kan kak...sy pon ikut cter annissa tue...yg sdey anna tuduh sara ade affair ngn somi die..hmmm.....pdhal?!

br aje nk wat entry ttg cter nie tao kak...akk dlu dah wat..hehehe

Mawar Berduri

kehidupan ini tak leh dirancangkan.. kita mengharapkan teman pendengar, tapi si pendengar yang mengkhianati kita..

risa

memang mengikuti citer neh:(
selamat hari kamis kakak!!! semoga ceria2 selalu ye:)

Nurfaizah M Nor

betullah sheila...i pun ikut gak cite tu. frustkan kalo kwn sendiri yg mengkhianati kita, lebih2 lg melibatkan hal rumahtangga neh...anyway happy thursday! tak sabar nak tunggu mlm ke??? oopppppsss! im sorry (versi amir yg gue x suke tu) hahahahhaa

Shiela Firdaus

buat je oshin..apa salahnya~

Shiela Firdaus

kan mawar..sedih bila kena khianat mcm tu!1

Shiela Firdaus

risa ♥♥

Shiela Firdaus

faizah..hepi tesdayyyyyy! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket