Thursday, June 16, 2011

BABY CONTEST -- yang pasti anak kita sume comel!!

memandangkan aku ni seorg ibu so setiap apa yang aku buat mesti berkait dgn anak²
sori la ekkk..mmg suka kat bebudak nihhh, klu dpt mmg nak cubit² pipi sorang²!!

hurmmmm...sempena nak berterima kasih pada kawan yang tak henti bagi sokongan
aku nak buat baby contest..tapi kat FB laaaa!
antar pic baby kat inbox FB aku ehhhh
dont wori..kalau korang bukan ada dalam list aku korang boleh klik like kat SINI
pastu tepek je kat wall..cukup 50 yg join baru contest ni start okeyyyy!

hadiah dia?? tak pikir lagi tapi kalau susah sangat aku amek hamster kat entry bawah ni buat hadiah!! nak tak?? kekekekekekkeke..tak lah!! hadiah nanti pikir ekkk! tadek la mahal²..suka² aje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket