Thursday, June 23, 2011

FLYING FOX ? PAINTBALL ? SKY TRAIL ?

sabtu, ahad dengan isnin aku kena attend team building kat Gambang Resort . adehhhh nyampahhhh...kena tinggalkan anak² ngan suami...3 hari tu lama tauuuuuu! tak shuke ! tak shuke ! nasib baik wajib..kalo tidak, kirim salam warahmatullahhiwabarakatuh aku nak pegi ....

tengok outdoor aktiviti dia ada flying fox, ada paintball, ada sky trail. erkkkkk..satu pon aku tak pernah cuba sebelum nih !! di buatnya sakit jantung time main menda² tu nanti sape nak jawab ?? sape nak jaga suami aku nanti????

kekekekekkeke....nampak je brutal neh, jiwa penuh taman !! penakuttt weh !


3 comments:

oshin-jamel

best kak!!flying fox!!i like...heheheh!adventure!!!

risa

akak..bagi sejuta pon ai tak mo okehhhh...hahahaha kirim salam walaikum salam..
erkss..rajinnye company akak buat ke sinunn..kan baru hari tu pegi kan..
sian sarah kena tinggal..meh anto umah saye meh

Ibu Darwisy

saye pon takut..kang x terfly kang dgn berat badan ai ni. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket