Thursday, June 9, 2011

WTF ?

erkkkkk...apasal bila aku tengok huruf WTF otak aku akan terus proses WHAT THE FUCK ekkk??? tak kira la di mana² pon..takde kena mengena dengan yang aku pikirkan pon still nak baca cenggitu. contoh macam keta yang ada kat depan keta aku pagi tadi ni ha ..


ahaaaa..selamba mak bapak aku je masukkan gambar keta orang kannnn.cuma tu la nak bagitau nehhh.... BAHASA SMS dah merosakkan minda SUCI ku !!


10 comments:

Puan tia

samala kita..heheheeh belum lagi kalau nampak WTH (wat the hell) hahahhahaah

eliyaezlinalias

iskkkk....jgn carut!!! doseeeeee..tabaek tau keta neh!

risa

bukan le kak...wat the fishhhhh

Ummi Alesya Sofea

:) cantik kete tu..

Shiela Firdaus

Puan Tia kannnn!hheheheheh

Shiela Firdaus

keta u ek El..hehehhe!

Shiela Firdaus

risa..takkk, otak me mmg proses cenggitu!

Shiela Firdaus

keta orang liza :-)

oshin-jamel

nnti jumpe WTH post lagi tao...what the hell??!!hehehhehe

Ibu Darwisy Comey-Lotey

hahaha..kite pun same kak, tapi ckp dlm hati jer..lau hubby dengar habes kene cili..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket