Monday, June 13, 2011

SELAMAT PAGI ♥♥


selamat pagi uols !! mood aku berbunga² tapi tak tau apa sebabnya
tapi bila pagi kita ceriakan dengan senyuman mesti bestkannnnn !!

hehehehe...pepagi aku dah breakfast dengan status di FB
now dah waktu kerja..jom start kerja (",)

atas tu gambar zafry duk baca paper
aku membaca dalam hati dia duk membaca mengomel²
tak kisahlah kannn...hobi membaca kan elok untuk bebudak nih
masalahnya aku baca arah yang betul
dia baca arah yang terbalik...ishh !ish !ish!

erkkkk..tengok tajuk paper tu
"video seks : Nik Aziz terus pertahankan Anwar"
ehhh abang..ko baca berita tu ke ekkkk??


Published with Blogger-droid v1.6.7

11 comments:

Farah Shamsudin

zafry spesel kak sela.. boleh baca dengan gaya macam tu.. hehehe..

bersama kak Es

kak es pun suka baca juga... Online pun best sebab boleh baca semua paper kecuali bahasa yang kita tak paham je tak baca :)

Nurfaizah M Nor

mornink...yessszaaa pagi ni pun mood i cam best jer! happy working sela!
mmuahhh

Tina Othman

abg zafry baca topik sensasi yea =)

rara pinkmafia

knp bc paper terbalik ni.hehe

Shiela Firdaus

farah..kannnn! nak selak muka sebelah pon tak kasi..tak abis lagi baca!

Shiela Firdaus

kak es..online kita tak sempat sbb sibuk duk kat FB ngn blog aje ;-))

Shiela Firdaus

nurfaizah..moning dear!

Shiela Firdaus

Tina..itu lahh! hehehhee

Shiela Firdaus

rara..itu mengacau je lebeynya...hehheh

makdara TERdiva

kecik2 dah minat membaca dah kira ok lah tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket