Thursday, June 9, 2011

UWAAAAAA :'(

pagi tadi lepas buat entry yang pertama aku saje je berjalan wall FB orang. tergerak hati nak bukak wall anak sendiri. ini yang aku jumpa..
really boring!! tv rosak non-vacation!! miserable teenage nothing to do in this house really wanna go see my family like yantifiezan firdaus,puteri enelly,precious darling,pakjal..and safiruri idham... OMG i really miss u guys.. wanna have nice meet family like when i was 5 or 6 years old when my family stay together ..stay together i really miss that moment....(@@)
i wanna go holidays!!!!!!!!!!!! BORED BORED BORED!!!!!!!!!!! ONLY DO SAME ROUTINE EVERDAY AND GO TO SLEEP!!!!!!!!!!!!!!!!

UWAAAAA...terasa aku gagal bagi kebahagiaan kat dia. tak tau lagi nak explain macam mana. hopefully bila besar nanti yun paham kenapa mama dengan baba setiap hari perlu keluar bekerja.. :'(

7 comments:

eliyaezlinalias

jiwa remaja cenggini lah kak...sabo~~~

Ummiakid @ lily

Dugaaannnnnn....nak menjadi ibubapa yang cemerlang, gemilang & terbilang bukannya mudah....sabar serta berdoa dan takawal...Insya-Allah...

azma

sib baik cenggini kak..drpd blog 'dara' budak hari tu???

Shiela Firdaus

El...insyaallah cuba saborr!

Shiela Firdaus

Lily..thanks!

Shiela Firdaus

Azma..uikssss! mintak jauh anak dara den cenggitu!

risa

akak...bawak le swimming ke ape ke..sian yuyun...derang bukan nak pi tempat mahal2 pon..cuma nak spend time ngan akak and abg jep..amik le cuti kak...dua hari satu malam pon okey kan...ish ish ish
asik nak beli enpon jer..babap kang!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket