Monday, June 6, 2011

GOOD MORNING ♥

MORNING ....
heheee hari ni mood sangat okeyyyy
tak moh cakap kat sini sebab sini takut yang berkenaan baca
nak tau nape silalah jengah status FB saya....♫ ♫ ♪

rindu sangat nak update blog
weekend bz dengan macam² program
sabtu tu ada kenduri kat umah mertua
adik ipar bertunang
me datang tunjuk muka ajeee..kerja tidak buat
pemalas kannnnn... :-))

ahad plak pegi Bentong
habiskan masa lepak ngan adik kesayangan
pegi kenal² ngn mak dia
jumpa Dina, jumpa Nyonya Mansor Lin
tapi gambar lupa nak tangkap laaa
seronok sangat borak sampai terlupa
cuma ada gambar sarah ngan dina je
tapi cable pulak lupa nak bawak
takpe..nanti kalau ada buleh upload gambar derang tu :-))

banyak menda nak citer sebenarnya nih
citer macam² tentang saya tapi mood berblog plak sebenarnya ke laut
rugi kannn..boss takde mood berblog pon takde
patutnya time dia takde la buleh guling² menari lagu hindi...

takpeeeee...
tunggu karang skettttt
mana tau karang mood itu muncul..kannnnn!!
bila dah muncul..sila bersedia ekkkk!!
setiap jam ada entry baruuuuu.....ngehngehngeh!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket