Thursday, June 16, 2011

PENING!! SERAMPANG DUA MATA?? TIGA MATA??


ERKKKKKKKKK...pening ! pening ! call dia elok² pagi tadi mintak izin nak straightkan rambut tapi di jawab "kalau mintak pakai tudung tu sedap jugak bunyikkk dia!" ..adushhhhhh! makan dalam sungguh. agaknya suami ni kalau dia nasihat tak nak dengar memang dia akan cari peluang macam ni nak menyound ekk??

bila cakap "nantilaaa..nanti pakai punye!" dia jawab pulak "nanti bila?? kalau esok mati?"..huhuhuhu, tak dapat jawab dah...aku mengalah !! tapi sungguh hati memang dah nak buat tapi tak tau apasal masih tak punye kekuatan lagi nak setat! insyaallah...doakan ekkkk!

moral dari sound serampang dua mata dari mulut dia tadi aku amek keputusan untuk biarkan aje rambut aku cenggini.... :-((


SEKIAN. TERIMA KASIH. Wabillahi Taufiq Walhidayah Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.


12 comments:

risa

ala kak...nak pakai tu kena datang dari hati yg ikhlas dan kerana ALLAH bukan kerana sape2 kan kan kan..
insyallah saye doakan hati akak akan terbuka jugak nanti..erkss takmo makan dalam lama2 rugi woooo
malam ni malam kain pelikat kan lalalalala

Ena Manjalara

jgn lupa upload pic klo rmbut dh jd cam bwh tu yek....cer buat solat tahajjud,moga dikuatkan keinginan tnpa gangguan bisikan.....

kakchik@ella

hihihi. cam ada kena mengena je dgn hidup kc di alam nyata.

rara pinkmafia

hehehehe rara pon kena sound cm tu masa nk wat rmbut.but rara mmg dh pakai tudung,tp saje nk straight kan.

Tina Othman

adoi, sakit poyut tgk gambar bawah tu..hemmmm tak berani nak komen apa, cuma tina doakan yg terbaik untuk my kakak ni =)

Mawar Berduri

semua tu kena dari hati kak.. kalau hati terpaksa, jika ada benda buruk berlaku dalam hubungan.. nanti tudung hilang ke mana kak.. sabar dan berdoa okay..

Shiela Firdaus

kekekeke..malam pelikat ek risa!

Shiela Firdaus

baik ena!

Shiela Firdaus

KC..hehehehhehe! serampang dua tiga mata neh!

Shiela Firdaus

rara...pakai tudung straight rugi duit la..:-))

Shiela Firdaus

tina..mekasih!!hehhe

Shiela Firdaus

mawar..time kasih dik!! doakan ek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket