Tuesday, June 14, 2011

14 JUNE 2011


Good Morning ♥♥
pejam celik pejam celik dah tengah bulan June
lagi sebulan setengah insyaallah nak puasa kan
weeeeee....tak sabar nih

tak sabar sebab ini tahun pertama si bongsu buleh beraya sepenuhnya
last year dia tak boleh berjalan lagikkk
pakai baju kurung cantik²
tapi terdampar bak ikan duyung yang jelita...hehehehhee
cer tengok kat bawah ni haaa


kekekeke...sian tengok dia
perhati je orang lain duk terloncat² beraya
dont wori dik..tahun ni kita raya puas² ekkkk
pakai baju kurung cantik nanti salam dengan mama, baba,abang,kakak
dengan uwan pon jangan lupa tauu
pastu nanti bila dapat duit raya jangan lupa pass kat mama
pandailahh nanti mama nak uruskan duit² itu ^_*

p/s : jangan tanye "PUASA DAH GANTI KE BELOM" ekkk...den sudah kehilangan rahim sewaktu melahirkan budak ini , tak de kedatangan MOON dan berjaya puasa sepenuhnya !!


7 comments:

Farah Shamsudin

saya tahun lepas pun fully kak..tapi bila raya kedua je dah dtg moon.. demam terok.. tak dapat beraya dgn jayanya!

Shiela Firdaus

hehhehe....me tahun bila² pon insyaallah dah buleh full :-))

risa

wahhh..bestlah akak..boleh hani"moon" sentiasa kan kan kan
**tetiba..meh sepak meh

Shiela Firdaus

heehehe...itu yang beshhhhh tuuuu risa! haipppp!

Mawar Berduri

hari nie mawar posa.. tinggal sehari lagi nak ganti posa.. akak da ganti posa ker? hehe.. morning akak..

Ummi Alesya Sofea

Sarah tomey cam untie Liza kan,kan,kan? *t'sedak k.shiela bc komen ai.. :P

Shiela Firdaus

morning mawar sayunkkkkkk!

liza..tercekik pen!hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket