Tuesday, June 28, 2011

AKHIRNYAAAAA....AKU TEWAS!!



Assallamualaikum & Selamat Pagi
Fuhhhh...hari ni bole lepas rindu habis2an kat blog ini
Cuma nak bagitau nehhhh..itu pon kalau korang sudi amek tau la kannnn..hihihihihi
Akhirnya aku tewas...amek MC hari nih !!
Kesan dari kejadian joint paintball, sky trail, flying fox , berakit kat Bukit Gambang tu
Kaki yang sebelum ni bole melangkah dengan jarak 50cm setiap langkahan
Cuma boleh buat 10cm je hari nehhhhh...huhuhuhuhuhu
Gila sopangggg wehhhh....macam robot pon ada
Nasib baik jerit kat anak cuma guna suara
Kalau tidak confirm aman derang tanpa suara aku hari ni !!

Errrrr...idea macam mencurah2 jugak neh
Tapi nak menyusun ayat plak tatau caner !!
Entry lepas nie la ekkkk..entry ini aku noktahkan kat sini kejap
Nak pegi bilik air....belum mandi nihhhh!!

Muahhhhhh!!!



Published with Blogger-droid v1.7.2

20 comments:

Tina Othman

selamat berehat kat umah kakak, mish u lah =)

risa

alololo cian akak...rehat2 le ye kak..pi mandi dah wangi kang dok depan lappy ye

➳➳ NorulKama

selamat beristirehat.. =)

oshin-jamel

eeee...x shilea bucuk!!!rehat ckp2 k kak

Nurfaizah M Nor

ala cayang busyuk masham...huhu!
gi mandi yer....
rehat cukup2, gosokkan sikit minyak angin satu bdn lepas mandi nanti, kurang sikit rasa lenguh2 tuh.
selamat merehatkan diri! mmmuuuaaahh!

Shiela Firdaus

mekasehhh Tina..miss u too!

Shiela Firdaus

jap risa...nak g mandi pon tak larat nehhh!huhuhuhu

Shiela Firdaus

Norulkama..thanks dear~

Shiela Firdaus

wongiii la ocin! meh try shiyummmm!

Shiela Firdaus

iza...okeyyy dik!! mekasehhhhh!

Ct Sarah

rehat cukup2 ye sis...tke care..jerit tu jgn kuat sgt, nnt sora plak ilang..hehehee...mish u :)

alinac lover

wah mc best heheh

RashAtie

take a good rest k...love you!!

Ein

take a rest. sebenarnya saja je dr tu nak kasi kakak rehat. dia tau kakak penat sgt.

Shiela Firdaus

thanks Ct Sarah sayunkkkk!

Shiela Firdaus

yong...aktiviti itu memnag beshhh tauuu :)

Shiela Firdaus

thanks Atie..luvv u more ~

Shiela Firdaus

tu la ein..doc pon paham kannnn~

aizamia3

makan ubat dan rehat, bagi cepat sembuh..

Shiela Firdaus

thanks aizamia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket