Thursday, June 16, 2011

AWOKKKK???


deme...bior benor deme dah jadik DJ kat Hot FM nih !! tak pening ke buat dua kerja dalam satu masa ekkk?? ...heheheh... bertambah glemer deme lepas nih ...takpelahhh, yang penting selamat berjaya dalam kerjaya yang baru ni.. CHAYOOOOKK!

tapi awokkk nak komplen sikit neh...telinge awokkk ni kadang kadang bingit bila dengar tiga orang deejay berlumba bercakap kat radio ni...pastu deme pulok masuk jadik empat. uwaaaaaaaa....mesti peninggg pale awokkk nanti !! udah la HOTFM sekarang iklan berlambok lambok!! nak tukar channel lagi la same jeee!!. caner????

ini hanya pendapat awokkkkkkk..tak semestinya betul. tapi sape setuju sila angkat tangan macam awokkkk!


** BACA DENGAN HATI YANG TENANG !! (kekekek..awokkk takut fan deme kejor awokkkk!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket