Sunday, June 19, 2011

SELAMAT HARI BAPA

Good Morning
Selamat Hari Bapa! !
Ayarkssssss..dia dah pegi keje dan aku pulak lupa nak wish
Ni la peel wife mengada, bila dia lupa nak wish bkn main majuk lg aku nih!
Huhuhuhu..nak call nak wish kejap, nak ckp jugak "sayang lebiyu so much baba!"


alaaaa..dalam tab ni takde gambar lain la pulak
Yg ada cuma gambar dia bwk anak ke klinik
Bersyukur sgt di kurniakan seorang suami yang sgt penyayang
Yang sentiasa ada bila saja di perlukan
Moga jodoh ini hingga ke akhir hayat..insyaallah.

Tengah buat entry ni terdengar skrip ini di sebut
"kalau benar cintakan dia..lepaskan krn andai benar dia jodoh kita dia pasti akn kembali!"
so touching tapi kata itu rasanya sesuai utk yg belum kawin kot
kalau mcm aku ni..sesaat pon aku tak akan lepaskan walau nyawa jadi taruhan !!

2 comments:

risa

alhamdulillah ye kak...sama2 lah kite menjaga hubungan ni ye:)
semoga akak berbahagia selalu hingga hujung nyawa

eliyaezlinalias

kak kalo agak nak lepas pon, lepas kat ai sudaaa...hahahah
ampooonnn! sayang abgjep! eh! sayang kakasela!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket