Friday, June 10, 2011

CUCUK LA..PEDULIK APA AKU! !

aku mmg cukup nyampah bila drive kat highway
duk lorong tengah pastu org duk cucuk2 blkg keta aku
dgn kelajuan minimum 100kmj
mmg aku buat buta
awat ingat aku pompuan aku takut ke? ?
sikit pon tidak klu setakat yg mencucuk itu keta jgk
klu lori insyaallah aku mengalah..hehehe

biasanya bila dlm keadaan mcm tu
aku buat tak tau & drive mcm biasa
kdg aku perlahankan lg keta aku
bkn apa sbb derang biasanya ada 3 pilihan
pilihan pertama potong belah kanan
pilihan kedua potong belah kiri
dan pilihan ketiga..langgar je belakang keta aku time tu

cuma nk ingatkan kalau pilih pilihan ketiga
kita settle kat balai pulis
pastu pepandai siapkan RM300 ek
mana buleh free
u kiss u pay la kannnnnnn!!!!

**NOTAMAKANPENAMPAR : Berdosa main belakang!! Kaitan?? Aku pon tatauuuuuu!
Published with Blogger-droid v1.6.7

13 comments:

b a m b a m ' s

sama lar..x suker betol cucuk2 blakang nie..line memotong kan ada..potong je lar kan..apa lar mslhnya.. T_T'

zarulfarhana

sama gak la
xsuka rrr...

risa

ai suke kena cucuk ni kak..meh le cucuk ai meh

halila Ibrahim

biar la depa langgar .. pas tu kita bising tengah2 jalan tu.. kalau depa cakap banyak jom p balai..saya hari keluar parking pompuan mana tah main laggar je.. siap tak mau ganti or mengaku salah pulak tu.. saya apa lagi .. bising2.. siap tel suami.. pompuan tu pun tel suami dia.. last2 .. dia bayar jugak RM400.. sapa suruh laggar belakang..

iszieylyanziy

aish,,gerun cucuk2 belakang ni,,,

kakchik@ella

kc pun tak suka org cucuk belakang dekat-dekat. nympah!!

Ibu Darwisy Comey-Lotey

entahnye, sebuk nak cucuk2..pi la potong line kanan..

eliyaezlinalias

lagi dia cucuk lagi drop speed ai! hahahaha nak laju gi ar lorong laju kan! yg kita dok kiri neh sbb nak slow....

Shiela Firdaus

tu la bam bam..kita memang buat tatau je laa!! mmg pedulikk dgn dia!

Shiela Firdaus

zarulfarhana :)

risa..cucuk apakah itu?heheeh

Shiela Firdaus

nasib dia bayar ek halila :-)

Shiela Firdaus

isziey..gerun jgk kalo betul2 rapat tapi bengang mengatasi gerun tu yg buat tatau tu !

Shiela Firdaus

kc..nyampahkannn!

Siti..dia tak berani bawak kanan tu..tak pon sbb sengaja nak tunjuk terer!

El..kan el kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket