Wednesday, June 8, 2011

SIAPA ITU NORA ELENA??

apasal sume orang kecoh dengan Nora Elena ekk??
kawan aku kat facebook tu ada 5ribu orang
kat newsfeed hampir sume dok becerita tentang cerita nie

ermmmm..korang jangan cakap sesapa ekkkk
boss tadek ni..kalau takde aral melintang membujur lalu
aku nak bukak Tonton..nak tengok dari 1st episode sampai abes
keh keh keh...tapi sehari sempat abes ke??
sempat kottt..sebab kat tonton takde iklan kan?

zassssssssssssss!!


6 comments:

oshin-jamel

tlg tgk tuk sy episod semlm...huhuhu!!!!n ceritakan kt sy yer kak...huhuhuh! :)

Shiela Firdaus

heheheh..nanti ekkkkk!

Puan Olynn

tu la... sy pun xphm... kt newsfeed berderet status bini2 org yg adore sgt ngan seth tan (or setan sebutannye)... hadoiiii... hari tu try tgk satu episod.. xde la best sgt... byk sgt kelemahannye (mcm citer2 melayu yg lain gak...)

Tina Othman

tak penah tgk jugak

risa

sape2 yg tak dapat somi romantik berangan2 le nak dapat somi macam set tu...ekekeke

Naimatul Hafizah Nor Rodin

saya tak berkesempatan tgk kat tv. so, saya tgk kat tonton je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket