Thursday, June 2, 2011

TERTUNAI SUDAH HAJAT DERMA DARAH






auwwwwww....tangan cakitttt! tapi balik dari derma darah tadi buleh update ni kat FB aku :
Shiela Firdaus BOSS! oh BOSS!..nak balik dari derma darah tadi nurse cakap tgn jgn buat keje berat²..so sy rasa saya tak buleh lah nak buat keje ari ni..saya relaxx ekkk!! karang saya pengsan tak pasal darah yang derma tadi kena masukkan balik dalam badan saya ! ! kan BOSS kannnn! buleh tekan LIKE kat FB aje nih!!
** best!! feel derma darah ni lain macam rasa dia, maybe sebab sebelum ni aku pernah menerima darah dari penderma yang lain ketika aku sendiri memerlukannya.

SEKIAN. TIME KASIH EK SUDI BACA (",)



11 comments:

Ibu Darwisy Comey-Lotey

gud job akk..betul jgn buat keje berat2..kang pengsan kang..

risa

alololo saye dah lama tak derma dara neh..adehhhh ehhh darah lahh

halila Ibrahim

saya dah 2 kali pernah derma darah .. bukan apa.. bila kita pernah menerimanya maka kita terasa perlu untuk mendermakanya kan.....

tapi yg best .. bila darah kita ada orang terima kira dapat la pahala.. macam sedekah la...

bersama kak Es

tahniah!!
tak semua mampu nak derma camni .

Murni Delights

he..he cute akak sheila derma drah siap tutup muke time ambil gmbar..he..he

Shiela Firdaus

siti..tangan mmg lenguh la ni..

Shiela Firdaus

risa..me plan nak buat selalu nih..hehehe

Shiela Firdaus

kan halila kannn...setuju!

Shiela Firdaus

mekaseh kak es~

Shiela Firdaus

MD..cute?? keh keh keh..kaber muka tu!

Mama Likha

besar pahalanya kan kak !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket