Monday, June 20, 2011

BERSAMA ANAK²..SAAT YG PALING MEMBAHAGIAKAN ♥♥

semalam fathers day lalink bawak kitaorang keluar makan
terbalikkan..patutnya aku belanja dia
tapi ni dia pulak yang kena belanja (",)
alahhh..bukan celebrate pon, memang dah nak keluar makan

tak banyak gambar yang dapat amek
tangan aku sibuk duk pegang sarah
dia dah start melasakkkk..kejap² dia berdiri atas baby chair tu
mula nak cubit kuat² tapi baba derang tak suka pukul anak
so aku cubit dari bawah meja makan tuuu

kekekeke..baba tanye nape jawab je "tu le pepandai celup tgn dalam kuah tomyam mama kan!"
sarah pandang muka aku dengan pandangan pelik
aku pandang muka dia dengan muka selambadak...huahuahua!!sape suh lasak!

jom layan gambar derang
tak bape clear tapi boleh laaaaa....
nak clear tunggu ekkk...sebelum raya rembat itu DSLR!!

ini Sarah sedang makan..opsss silap!! sedang tabur nasi kat lantai dan meja
marah pon buat so lebih baik aku biarkannnn (ni jgk penyebab kena cobittt nih!)
 













ni abang zafry..huaahaha, masa ni dia sangat baik
menghabiskan sume yang terhidang depan dia
lapar gara² mama tak masak tengahari..kekekekekkekee














ni anak gedikssss aku...merengek² ajak pegi makan kat luar
dah sampai kedai bukan dia makan pon
takat 3 sudu terus "mama..kenyanglahhh!"
erkkk..tangan baba block laaaaa!!
takpekannn..still nampak dok muka dia :-))














muka mama ngan baba je takde.bukan sebab pemalu tapi kitaorg tak fotogenik...fotogedikssss lebey!!


SEKIAN. TERIMA KASIH

8 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin

nape si sara tu...makan memain yer. nanti mama babab.....sian dia.

oshin-jamel

erk?yunyun mne?!!!die mmg x ikut akk jenjalan ker kak.....

Ummiakid @ lily

Okey jer kalau cobittt bawah meja sarah diam...kalau Akid...pastu dialog ni yang lantang kedengaran...
ummi jangan lah cobit...sakit tau....

Shiela Firdaus

dear..me dah cubit pon dia buat tatau!hehehehe

Shiela Firdaus

oshin..Yun mmg susah nak ajak keluar!! dah paksa pon dia tanak..suh tapau! lagipon dia tengah study :-))

Shiela Firdaus

lily...kekeke, nasib baik sara tak pandai cakap kannnn!

eliyaezlinalias

huh! nampak tangan pon jadik laaa....hahahahha

makdara TERdiva

dah pernah merasa anak2 melasak cenggini masa dorang kecik2 dulu..

perasaannye hanya tuhan yang tau..
kena byk2 bersabar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket