Wednesday, June 22, 2011

HASIL POST MORTEM


penat wehhh duk memikir nape berat aku tang tu aje
65.8 pastu 65.7 pastu 66.6 pastu 65.8 semula
diet bagai nak rak tak membawak apa² makna pong !!

last sekali LilY Talib bagitau aku
"Shiela gemuk bukan sbb makan tapi sebab hepi!"
keh keh keh... walau makan dalam
tapi itu sebenarnya hakikat yang terpaksa aku akui..mekaseyyyyy Lily !!

13 comments:

risa

yeayyyyyyyyyyyy betul kata kak lily tu!!! sangat tepat kebabommmmm:)

azma

kui..kui..kui..akak, nanti saya sambung bab slim...belum sampai lagi tajuk weight scale!

Mawar Berduri

terasa plak mawar.. kihkih.. mawar chubby sebab mawar bahagia. :)

Ummiakid @ lily

aiyaa...ini shiela Firdaus manyak idea untuk jari jemari bergerak...tapi lambat benor nak tahu sebab weight tak moo turun...as simple as that my dear...u hepi sebab tu u chubby...u nak slim...ikut mcm petua kita bagi...)

Tina Othman

agaknya sebab tu tina pun moks jugak kan...uwaaaaa

eliyaezlinalias

xkesah la cemana pon kak janji HATI SENANG~~~

Shiela Firdaus

risa ♥♥

Shiela Firdaus

azma...ok!! sat g khatam satu²~

Shiela Firdaus

takpe mawar...chubby sihat tu yang penting kannnn~

Shiela Firdaus

keh keh keh Lily..tak moh ikut idea tu!! shusah hati saya!

Shiela Firdaus

tina...uwaaaaaaa!

Shiela Firdaus

El..tapi tak besh lah kalau moksss sgt!

kakchik@ella

gemuk atau kurus ada kelebihannya. So, enjoy life, dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket