Monday, June 6, 2011

TAK TAU TAJUK..sekian!

erkkkk..mana satu yang sesuai ek ??
  • marah nyamuk kelambu di bakar
  • harapkan pagar,pagar makan padi
  • beri betis nak peha
  • cubit peha kanan peha kiri terasa

hehehehe..lupa lak nak cakap abes. mana satu yang kat atas sesuai encik suami lontarkan pada aku bila aku katakan pada dia card reader aku rosak dan mintak dia gantikan dengan camera DSLR ekkkk?? alahaiiii..berkira pulakk tau nak bandingkan dengan aku ni kannn..lagi mahal dari DSLR. 1 dalam 1,000,000 . ..kan! kan !

tak payah tunggu jawapan dari dia aku dah g beli card reader. mula g cari kat Hanifa Store belakang opis ni. ada yang harga RM9.90..erkkkkkk, bukan pandang hina tapi pandang sebelah mata je..kekekekekekek. bukan apaaaa..karang kalau terlalu murah aku takut takde kualiti pulak kannnn...so jenjalan kat belakang tadi singgah je Courts Mammoth..beli kat situ aje. tu yang mata aku terpandang kat DSLR tu...huhuhuhu, lap ayaq liur yang meleleh!!


sekian. terima kasihhhhhhhhhhh! eh ..lupa nak cakap!! siap korangggg...dah ada card reader ni setiap jam karang nak buat entry??? jolok tekakkk??...janganlaaaaaaaaaa, pelishhhhhhhhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket