Wednesday, June 22, 2011

OK....START TO VOTE NOW ♥♥

oraitssssss....tanda terima kasih pada kawan² yang selalu bagi sokongan
aku buat baby contest..tak buat kat blog sbb sebelum ni penah buat
derang cakap susah untuk kawan derang nak undi ..

so..kat sini cuma nak memberitahu
kalau korang nak tengok baby² yang comel itu
boleh klik dekat SINI

macam biasa sebelum nak like mana² pic
likelah page itu dulu ehhh
takpee..kalau rasa page tu tak best
dah abes contest nanti unlike la semula :'(
no heart feeling ....(tapi ada simbol orang nanges tu!!)

untuk sume..GOOD LUCK
mama ila ada hadiah spesel utk yang menang tauuuu
muahhhhh ! muahhhhhh !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket