Monday, June 6, 2011

RAMADHAN SUDAH KE?

tadi masa jenjalan kat belakang aku terpikir
now cuti sekolah ke atau dah bulan puasa ekkk??
uhuhuhuhu..ramai gila orangggg
pening lalat aku menengoknya :-(


ahaaaa..gambar ini je sempat aku amek
itu pon lepas aku snap acik tudung itam tu pandang
"apa pandang² acikkk..sy tau la henpon sy ni kuar bunyik kuatttt!"

nak share lagi satu pasal orang jual belon kat area situ
bukan aku padang hina dengan pekerjaan dia tau
tapi walau sekadar cari rezeki jual belon pon
kan lebih baik kalau jaga penampilan dan cara
ini tidakkk..dengan merokok, cakap kuat² padahal dia tu perempuan
aku pandang pon naik malu..kira hebat la tuu dengan rokok tersepit tepi bibir !!
ish ish ish.......kalau aku bawak anak pon tak mungkin aku beli belon dengan dia
langsung tak jaga kelaku di tengah² orang ramai...:-((


4 comments:

pinky

salam kak....try buat mode silent phone tu....sll kalau dalam mode silent bila snap gambar tak bunyi.....huhuhu...

Ibu Darwisy Comey-Lotey

alamak..ckp pasal belon..darwisy fanatik belon ni..tapi geli pulok nengok yg menjual nye tu..

eliyaezlinalias

macam2 peel org skrg~~~

azma

fuh..klu amek pakai cam.dslr lg chantekk gambo neh...kui..kui..kui...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket