Friday, June 24, 2011

REWARD UNTUK DIRI SENDIRI

Morning...dah breakfast ??
aku macam biasalah..amek breakfast kat internet dulu
breakfast minda...breakfast perut karang sikit boleh buat

euwwwww..berdebar tunggu besok hari, bkn excited nak pegi kursus tu
tapi excited nak memikir cara nak mengulat...hehehheee!!
(tak shuke kursus..kursus kawin je aku shuke!!)

erkkkkkk..ni ada satu menda duk berlegar kat kepala lagi ni
dari hari tu pikir NAK, TAKNAK, NAK, TAKNAK, NAK ??
tak tau patut ke tidak aku beli handphone baru tu
mula pikir nak beli HTC HD tapi setelah di timbang tara
sendiri pon dah ada Galaxy Tab..aku rasa membazir beli mahal²
terpikir nak beli Samsung Ace...harga lebih kurang RM900 aje

tapi itulahhh...tetiba rasa sayang nak keluarkan duit
sedia maklum aku agak kedekut untuk diri sendiri
tapi untuk anak...bangunan SOGO aku sanggup nak beli untuk diaorang
hehehehe..tapi bila pikir balik soplohnamblaskalidua
kadang² kita perlu reward untuk diri sendiri kannn
setelah letih bekerja mencari duit itu
ada menda yang kita perlu beli untuk kepuasan diri sendiri :-))

huhuhuhu..bila dah pikir macam tu aku nekad
sehari dua kalau kaki aku tak terlanggar batu terjatuh
aku confirm beli..tak kira, duit tak cukup nanti boleh pau dia pulokkkkk!
opsssss..tanye apa kaitan langgar batu tu??
kekekekke..bila langgar batu aku melatah
bila melatah aku sure terlupa nak buat apa yg ada kat pale otak..kannnnnn! ishhh ! ish! ish !


so diri sendiri...sabar ekkkk!! nanti ai rewardkan diri sendiri dengan henpon baru ekkkkk!
aku sudahi entry aku pagi ni dengan pantun 2 rangkap yg aku cilok dari wall aku sendiri
tanda bosan aku pada kawan yang perlakukan aku sebegitu :

LU LANGSI LU MATI
WALL FB KUNCI WA BENCI !!

sekian. terima kasih.assallammualaikum.


17 comments:

risa

hahahaha akak neh
beli kak jangan tak beli...saye pon kedekut..hp yg somi belikan sebelum ni pon makai dekat 5thn..yg baru ni tunggulah sampai tanggal..hehehe

kemboja

ahaha.. hargailah diri anda.. hehe apa kata akak tlg belikan kamera dslr untuk sy sekali.. hehe (melampau la tu kan!!)

oshin-jamel

hehehe!!!beli jgn x beli..belikan tuk sy sekali..wahahaha!!!!

sarah cika's

ownh nioce blog comment sini http://www.sarahcika.blogspot.com/

Ibu Darwisy

betul tu kak, kekdg untuk kite sendiri punye la kedek..heheh

Tina Othman

beli je, tak cukup duit mintak kat abg jepp, kak belikan satu untuk tina gak kehkehkehkeh

Naimatul Hafizah Nor Rodin

nak hadiahkan diri sendir dgn hp baru? wah... syok2...hehehe

aizamia3

bukan selalu.. pastu claim balik kat en. suami.. hikhikhik.. bernas tak cadangan ai ni..?

Nurfaizah M Nor

dulu kalo nak hp mmg slalunya beli sendiri. tp skrg tak lagi, kalo nak hp mesti minta en suami....semlm pun dah bgtau kat dia, raya ni nak beg LV.....hah hambik ko!!! minta2 berjayalah dpt sebelum raya ni huhu!

Shiela Firdaus

risa...kannn, nafsu meluap² tadi tauuuu!

Shiela Firdaus

su..dslr??kekeekek..itu dia yang beli sendiri.,kita pinjam je nanti :-))

Shiela Firdaus

oshin...kekekkeke~! stok abes..ada satu je :-))

Shiela Firdaus

tenkiu sarah cika :-))

Shiela Firdaus

kan CT..kedekkkk gileer~!

Shiela Firdaus

tina..jap eh antar proposal kat lalink~hehhe

Shiela Firdaus

naimatul...terapi tu:))

Shiela Firdaus

sangat bernas cadangan itu ...hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket