Thursday, June 9, 2011

NO TELEFON KESAYANGAN ANDA

pernah baca tapi tak ingat kat mana
saranan untuk tidak namakan nama pasangan dgn panggilan manja di dlm tepon
ini untuk mengelakkan kejadian buruk jika telepon ilang atau di ragut
sebab nanti yang nak buat jahat tu senang nak tipu pasangan kita pulak

tapi percaya atau tidak aku tak pernah ikut saranan itu
dalam tepon tu memang aku tulis "MY LALINK"
gaduh ribut taufan caner pon aku tak pernah tukar nama tu
dah hampir 10tahun begitu
bukan apa..bila nampak nama dia tertera time tepon berbunyikkk
bunga-bunga cinta mesti keluar dari hati
tak kira la apa topik dia nak cakap pon
tapi dapat panggilan dari dia adalah perkara yang menggembirakan aku..SESANGATTTT !!

nak tau ?? tanak pon aku cerita jugak
dalam sehari kitaorang saling berhubung lebih dari 4 kali
kadang tu sekadar "dah makan?" pastu terus "BYE !"
dedulu time tadek FB dengan blog lagi teruk
setiap jam kauuuu...mengalahkan orang bercintun !

pastu bila nak letak tepon mesti kitaorang akan cakap "LOVE U !"
walau kadang bunyi dia dah macam "BIYUUU"...
heehehehe...caner pon aku masih paham !!

KEJAP !KEJAP ! entry ni sebenarnya aku nak cerita apa ekkkk??
aku sendiri kurang paham..korang lagi la kannn??
LAYANNNNNNNNNNNNNN !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket