Tuesday, June 14, 2011

LELAKI KENAPA SUSAH NAK SERIK??

ini lengan laki aku...masa mintak pinjam lengan dia tanya "nak buat apa?"
aku cakap "bak la kejapppp..pinjam!"
dalam hati sambung "nak buat entry kat blogg!"..hehehee

perasan tak kat jam dia tu ada kesan jahitan??
dia pernah accident dengan keta terbalik kat highway
dalam tu ada besi tapi yang aku heran..APASAL LELAKI NI SUSAH NAK SERIK ye??

dah berguling² kat jalan pon still nak bawak laju
kalau kat highway tak duduk rapat² belakang keta orang tak sah
geram kadang bila dia bawak lelaju tu
penah aku sound "bawak la laju...baba mati sayang kawin lain!"
bukannya makin slow...lagikk dia pecut  GGRRRRRRRR!!

patutnya lepas ni bawak magnet besar kannnnn
time dia pecut tu halakan magnet kat lengan dia
biar besi tu bercantum dengan magnet...baru PADANSSSS MUKE!!




Published with Blogger-droid v1.6.7

15 comments:

Farah Shamsudin

ha! elok tu kak.. bawak sekali.. confirm takde bawak laju2 lagi dahh.. memang kaum lelaki ni tak serik kak oii.. samela hubby saya jugee.. dah pernah xcident pun macam tu jugeee.. adeii..

oshin-jamel

hehehhe!!! x baek akk nie tao...cian abg jep i..wahahha!!--larikkk!!!

tp kan kak..nnti mkn berusia sesorg laki kan..lg la ju die bawa..cth terdekah ..abh i!!!huhuhuh!!!manyak takut woooo!!!!!!

zarulfarhana

kaum laki mmg payah nk serik....

risa

ekekeke...akak neh
meh bagi abang jep kat saye..
taule saye nak mengajo macam mana
hahahaha
akak somi saye ni pulak bawa keta romantik bukan main..kalau lobang e bonggol mau2 dia nak turun tolak keta..lalalala kalau saye memang boleh geng lah ngan abg jep..hahaha

Shiela Firdaus

lelaki payah la nak serik Farah...huhuhu

Shiela Firdaus

kadang laju sangat oshin..tu yang seram tu!

Shiela Firdaus

kan zarulfarhana :-))

Shiela Firdaus

tapi risa..yang peliknya ai sendri bawak laju takpe!! jangan dia..kekekekke! syang somi kannnn!

Yana, mama falisha

huhu.. en zalfa pon mcm tu la kakasela... tgn kiri kanan ade besi.. xde nk insapnye....

Shiela Firdaus

susah derang ni kan yana..kita marah sebab sayangkan dia!

Ibu Darwisy Comey-Lotey

mmg x penah serik..sy kan kalo hubby bwk lelaju..sy siap pesan, lau awak soranng xpela..ni ade 3 nyawa..lau nak bwk laju..turunkan sy kat sini..terus selow..hehehe

Shiela Firdaus

kita nih kalau merajuk betul baru dia ikut cakap CT :-)

RashAtie

sama je ngan laki atie kak....atie slalu ckp "hmmm..cian afiq ngan irfan nnti..abg bawak laju2...kalau abg mati sorg takpe..kalau atie mati skali...budak2 kena la duduk umah anak yatim kannn"....

mommynana

adat la tu kan
tapi ade gak yg serik :D

Bionic women

hehehe..maner nak cari magnet tu ek???hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket