Monday, June 6, 2011

KEMBANG ???


erkkkk..ampun kalau entry ni termasuk dalam semi-lucah. tapi nak citer jugak pasal aku dengan si hero kecik yang baru je belajar tak pakai pampers time siang hari. kakak dia citer masa 1st day tu ada la dua tiga kali dia keciciran. balik keje tengok sume toto ada kat ampaian..termasuk ngan toto gebussss aku sekali. rupanya dia lepaskan hajat atas katil...GRRRRRR!

lepas tu tatau caner kakak dia bagi ugutan..alhamdullillah sume hajat dia pegi toilet. so hari sabtu ahad kan aku ada umah. lepas mandikan dia, masa nak pakaikan spendor tu dia bantai merengek.macam² dia bagi alasan. cakap "nanti tak tahan la!" " abg cakit perut nnt terbeyak jugak"..huh!! seribu alasan. last sekali aku mengalah. pakaikan la pampers kat dia sebab malas nak bertekak dengan dia.

tak sampai 10 minit dia datang semula kat aku "mama..bukak pampers abg nak kencin!" aku suh la dia kencing je dalam pampers yang dia merengek nak pakai tu, dia bantai lagi merengek sambil cakap "abang geli laaaaaa..nanti pampers bashahhh!"... adoiiiii, sabar je laaaaa. macam nak goncang je pale dia tapi nasib baik la anak kannnnnn....*hantuk pale sendiri jap**

lepas bukak pampers dia masuk toilet. aku masuk bilik sorok sume pampers yang ada. so bila dia nak pakai aku cakap kat dia "pampers abis bang..abang pakai spende ni ye"..muka ketat sambil sarungkan spende, pastu pakai semula suar jeans dia.

pastu macam biasa time dia duk kat atas riba tu aku duk la manja²kan dia sambil bergurau². pastu saje je pegang bird dia sambil cakap "haaaa..kan bagus abang dah tak pakai pampers nih!"..spontan dia sound aku "mama jangan la pegang tote abang, nanti kembang!"...gulpppp!kembang?? keh keh keh.. mama mana tau, tak penah ada anak lelaki sebelum ni kannn.. mama ingat orang besar je yang boleh kembang ponnnnnn ...haishhhhhhhhhh!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket