Thursday, April 5, 2012

Pssstt ! Ingat Saya Lagi Tak ?

Fuuhhhh ! Fuhhhhh ! Last entry 22 Mac'12 !
Dah 14 hari takde update ..banggakan ?
Hahahaha...pemalas ! takde mood ! takde cerita semua bersatu menjadi satu !

Fuhhh ! Fuhhhh ! Jappppp !

Ada sarang lelabahhhhh laaaaa ! Hehehehehe..Semak !!

Nak dengar cerita apa ehhh ?
Ku memang takde menda nak cerita
Semua Mark Zuckerberg dah sedut !!

Kalau nak baca himpunan status kat FB tu nanti ku buat !
Pagi tadi ku upload gambar ini..gambar atas tika mereka kecik
Yang bawah tu gambar terbaru derangg ..ehh ! Zafry tak la baru tapi bulan dah kot !

Sebijik seiras mereka berdua dari kecik kannnn ?
Heheheh..alhamdullillah di kurniakan dgn anak² yg sudah melengkapi perhubungan kami ini !
Lagi 2 org dah besar takde gambar la pulakkk..hihihihihi !

Okeyyy ..nak cerita tentang bisikan syaitan Mark Zuckerberg ni pulak !
Semakin hari semakin macam dah ..ehhhh ! tak memasal kannnn !
Cuma tu laaa ..kadang takde kena mengena ngn kita pon dia tu
Tapi sebab status aje boleh jadik gaduh...aku seyes tak paham !
Tak paham smpai keluar status begini kat wall aku jap tadi !:
OK ! Status ni ku tak mintak org komen "sy suka baca status akak" .Tidak tagih itu tapi cuma nak bagitau "aku tak penah serabut dgn org yg asik update status tp aku paling serabut dgn org yg asik serabut dgn status org lain!"

Kdg status serabut tu ku tatau pon tuju kat aku ke tak tapi secara tak langsung bila di sebut "asik update aje!" mesti la sikit sebyk aku terasa kannn ! So ..Mark Zuckerberg cakap jgn gaduh² ! Jalan paling selamat walau tak tau dia tepek kat sapa kita hide aje stories org² yg mudah serabut tu! Nak remove nmpk jahat sgt sbb kita tak tau dia tuju kat sapa ..kita hide aje ! Senangg kan ! Nak jadi senang byk cara..nak susah pon byk gak cara dia ! Tepuk dada tanya size !!!!!!
Okeyyy laaa !
Tak mau gaduh²..tak tau hidup berapa lama pon
Mati bawak permusuhan itu tidak beshhh !
Dah hide / remove kita taruk fullstop ..okey ??

Bai !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket