Tuesday, November 1, 2011

Bila Dia Sakit !

Semalam aku ada bagitau dok Jam Tangan Brand Police Encik Suami sakit ??
Aduyaiiii ....terhempas tang mana aku tatau , nak pukul udah besor
So balik semalam kitaorang singgah Klinik Jam kat Tesco Selayang nih

ni depan kedai dia..gambar dia dalam banner sama dgn keadaan dia dalam kedai tu :=)
Ni perkakas dia nak membedah / memplastic surgerykan jam² customer beliau
Oraitssss..bersedia untuk di periksa...dalam hati dia mesti cakap "ayaaaaa..ini olang aaaa!manyakkk cuai!"

"Confirm ini jam sakit..lu kasik tinggal aaaa...amek "MC" esok datang semula"..**dialog rekaan aku!!
check lagi sekali..nak betul² tulis sakit apa kannnnn @_@ ! tu lalink dah bayor dah tu ! nasib baik RM50..kalau tidak !!

So...malam karang dah boleyy amekk, hopefully elok la kan
Sayang sangat kalau rosak kannn..baru 2 bulan aje pakai pon ^_^

Okeyyy ! Sekian Mekaseyyy ! Mood berblog sedang mari sikit² ! Doakan ku rajin update eh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket