Tuesday, November 1, 2011

Tenkiu Lulu Caldina ! Vokal Bukan Sekadar Rupa !!

Siapa Lulu Caldina ??? Hehehee..kalau korang biasa kat blog ni mesti kenal dia kan ...
Dulu ku memang selalu masuk blog dia..tak berani nak tegur sbb takut beliau sombong
Tapi lama kelamaan persahabatan kami semakin rapat
Lagi² dia dah bukak FB..dulu kalau masuk blog nak komen kena log in dulu
So agak malas la nak tinggal jejak..tapi skrg, heheheh..tak sempat kat blog
Ku kacau beliau kat FB @_@

Kalau korang nak tau blog dia banyak share cerita kat paper
Ku anggap dia harian metro..so kalau tak sempat nak baca paper memang bukak aje la blog dia


Korang try klik kat gambar ehhhh..nanti boleh sampai kat blog beliau !

To Lulu..tenkiu kerana anggap daku sebagai kakak !! Terasa kerdil aje WALAUPON hakikatnya daku XL kamu yang size S !! Kalau korang nak tau dia panggil daku "kakak busyukk!"..ntah bila dia datang shiyum pon tatauuu..noti nehhhh! Hopefully persahabatan kita ke jinjang pelamin...ehhh! ehhhhhh! tak moh ! hingga ke akhir hayat kannn ! Thankssss dear !!

Hehehehe..Tajuk entry tenkiu dah sesuai..yang Vokal Bukan Sekadar Rupa aku sendiri tatau apa kaitan dia !!

Okbai !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket