Monday, October 31, 2011

Bila Month End Datang Lagi !!

Entry ni di taip sebaik aku selesai key in sume report !
Kebetulan tunggu boss check so tarik napas kat blog sendiri dulu ..
Sebenarnya kalau nak tau keje yang guna otak lagi penat kannn
Bukan semata² harapkan kalkulator tapi kena kerah jugak berpikir
Tambah lagi aku jenis rajin pikir status FB kannn..lagi la letihhhhhh !

Kalau hari biasa pukul 7.30pm dah boleh gerak dari opis
Tapi ni sibuk ngan month end closing so lambat la sikit gerak dari opis
Hahahaa..pekerja cemerlang kannnn tapi iktiraf sendiri memang tak boley nak buat apa @_@

Ehhhh..tadi encik suami call, dia cakap jam yang aku hadiahkan dia jarum sudah bersepai :(
Adehhhhh laaaaaa....mahal² gitu dia bagik jatuh, memang nak kena nihhhh !!
So plan balik karang singgah klinik jam kat Tesco tu kejap !
Doktor Jam tu sangat cekap..kitaorg memang selalu hantar jam kat situ
Kalau tak boley repair alamatnya lebur la RM1K hari tu kannnnn..huhuhuhuhu

Okeyyy..abaikan jam itu kejap..kalau takde rezeki nak buat caner kan ??
Takkan nak suh encik suami tidor luar 4 hari 3 malam..kesian aku ! ehh..kesian dia nanti !

Nak bagitau nii...aku sekarang tengah nak berusaha mengumpul
Mengumpul semula mood berblog macam mula-mula ada blog dulu !


Tatau apa la badi melanda blog nih ! memang hilang terus mood dia
Nak kata tadek idea elok aje setiap jam ada status hapdet kat FB kannn
Kot ku amek status FB huraikan kat sini kasik panjang pon okey kannnn
Tapi itu laaaaaa...seronok tengok kawan² yang tak pernah lupa nak hapdet blog mereka
Lepas ni nak cuba gakk..paling kurang 1 entry sehari paling banyak 3 entry ku bagikkk!
Doa² kan ehhhh agar mood merapekk ku datang kembali
Boleh ku semakkan wall korang kat FB tu ngan publish Cerita Tentang Shiela Firdaus @_@

Tapii..hehehehe, sebelum terlupa nak jugak wish Tenkiu Very Much pd korang
Korang yang tetap setia jenguk kat sini even takde entry pon kannnn
Kalau nak tau korang la sebenarnya pembakar semangat untuk aku kembali berblog
Tenkiu tauuuu...Aishiteru ! Woainie ! Jeg elsker dig ! Ai love U !!

Sekian Terima Kasih ! Ku sudahi entry hari ini dgn lagu ini ehhhh!
Apa ?? Nak tuju lagu ?? Call radio ..sini tidak di layan ^_*


Assallammuallaikum !!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket