Saturday, March 3, 2012

Cepatlah 5 !

Huhuhuhu..aku tak tau mau labelkan aku di kategori mana
Tapi yang rapat dengan aku banyak cakap kategori mengada + gedikk
Hahahah..cakapla apa pon, asal tidak menyakitkan hati sangat cukup

Hari ni..pheeewww ! Tak sabar sangat tunggu pukul 5
Kekasih hati sampai dari Bandung selepas 4 hari 3 malam berseronok (dushhh) dgn kawan² dia
Huahahaha..orang lain laki outstation berminggu berbulan lamanya orait aje aku tengok
Ini baru 4 hari pon dah menggelabah dog ! Tak keruan sangat² rasanya

Bukan apa ...
Takde orang nak buatkan air sebelum tidor
Takde orang buatkan roti telur tengah² malam
Takde orang yang nak kemas² rumah balik kerja
Takde orang yang duk berjaga tengah malam tggu washing machine siap nak sidai kain
Hahaha..semua kejadian dia atas dia buat dgn rela yer
Takde paksaan takde suruh² pon ..best kannnn !

Okeylaaaa..babai !
Mau siapkan kerja kat opis
Hari ni datang sebab nak siapkan month end !
Kalau sempat nak jalan² kat pasar Jalan TAR
Kalau tak sempat..zasssss..balikkk aje karang !

Semekom !




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket