Friday, March 2, 2012

Selamat Hari Jadi Yang ke 58 Tahun !

2 Mac 2012
Kalau mami ada hari ni genap 58 tahun
Kalau mami ada pagi² dah sibuk call
Kalau mami ada tentunya hari ni pagi² lagi aku kacau dia
Kalau mami ada balik kerja karang mesti mami ada masak lauk singgang feveret aku

Tapi mami tak ada :'(
Dah 3 tahun mami tak ada !
Mami pengsan 9 January 2009 petang tu
Padahal tengahari tu dapat bercakap dengan dia
Dia mintak wallet merah..yang smpai akhir hayat pon tak merasa :'(

Ye lahhh...9 January 2009 tu pon hari Jumaat
Hari ni hari jadi mami pon hari Jumaat
Huhuhuhu..serious takde mood nak buat apa pon hari ni !

Mami,


Selamat hari jadi ! Ila sayangkan mami
Ila rindu mami sangat sangat
Ila rindu dengan bebelan mami
Ila rindu ngan rajuk mami
Ila rindu segala galanya pasal mami
Moga mami aman di Sana
Hanya Alfatihah aje menjadi hadiah untuk mami hari ni !!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket