Wednesday, March 14, 2012

Tajuk tak tau ! Takyah tajukk..baca aje entry !

Haishhhhh
Berhabuk bersawang lagi blog di tinggalkan
Takde mood nak mengarang
Takde mood nak bercerita ..
Tapi nak mengadu boleh ??
Huhuhu..kang orang kata memanjangkan cerita pulak kan ??
Tapi takpe laaaaa...cerita jugakkkk !

Selama jadi pengguna tegar FB
Ini kali pertama saya di serang di inbox oleh "kawan"
Ayohhhh...kali pertama dia hantar inbox boleh la hati terpikir
"Owhhh..maybe aku ada silap"
Tapi lepas tu bila dia amek masa 3 hari untuk antar inbox bertalu kat aku
Terus terpikir "Uikssss...minah ni sure dengki!!"

Even aku nak bercerita tentang kebahagiaan aku dengan suami
Kebahagiaan aku dengan family
Kemampuan aku nak beli apa pon
Kenapa itu mebawa masalah pada dia ye ??

Dan paling tak menahan
Di tuduh aku bagi ubat guna² pada suami
Supaya suami tunduk pada aku
Supaya suami perlu buat² baik dgn aku
Huhuhuhu..SUMPAH! Tuduhan ini terlalu berat
SUMPAH aku tak akan maafkan selagi dia tidak dtg memohon maaf berdepan !

Jelas sgt kat sini ...tak ada nak usik dia
Post status pon selalu tentang diri sendiri
Tapi menjadi kudis pulak kat dia
Pelik kannn ???

Sakit jiwa barangkali
Ketandusan kasih sayang kurang belaian
Aku doakan kamu juga akan ketemu bahagia (tapi jgn pakai ubat guna² ye beb..kekekeke)

Oklaaaaaa..malas dah nak pikir !
Kita ada kelebihan tu pasal orang tiba² sakit hati kan
Padahal takde kena mengena langsung dgn diri diaaaa..KESIAN !

Oraitssss tukar topik !
Ni haaaaa..nak tunjuk gambar Zafry ni !
Seyes sangat suka dgn gambar² ini !
Tgh download terjumpa plak gambar Aaron Aziz
Apa lagiii..guna photoscape tepek kat sebelah
Hencem kannnn ♥♥ !






Hehehehee....buah hati pengarang jantung !
22 Mac 2012 ni cukup 4 tahun umur dia !


2 comments:

Tina Othman

kena terangkan lagi gambar ni, sebab bila masuk blog, nampak gelap dari kita tgk kat fb

oshin-jamel

x lama dah bufday abg cumel nie kan..hehehehe......jejaka idaman malaya nie.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket