Tuesday, March 6, 2012

Saya & Cup Cake !

Huhuhu..cantikkannn ?? Sumpahh..sumpah bukan aku yang buat ! Ini ku jumpa kat blog sparklecupcake. Adeshhhhh ..naluri nak belajar buat menda alah ini sangat menebal ! Jap...cer baca status FB tadi ni : 
teringat dulu masa sibuk buat apam pokodot ! sukat susu semua ku pakai botol susu Sarah, nak pokodot ku pakai picagari ubat Sarah ! hahaha..nak seribu daya tak nak seribu dalih tapi apakan daya..apam itu sebaik aje masak dia kempis tak kembang mcm apam org lain ! ngehngehngehhh ..lelaki ituuuu, ye ..lelaki itu gelakkan isteri dia secukup rasa ! gelak smbil cakap "kita beli apam kat kedai yer kalau syg teringin makan !" Sadis kan ! Sapa gelak siap !
Hahaha..pengalaman buat apam pokodot ! Tapi salahh..patutnya nak tepek status ini laaa :
Errkkk ! Jangan gelak ! Hari tu konon nak belajar jahit tapi tak jahit² ! Now teringin nak belajar masak ngan buat cup cake ! Nak ikat perut suami dgn air tgn sendiri pulak (elehhhh..lelaki ! kalau dah gelenya ikat ngn dawai kawat pon nak gatal tu gatal jugak!) ..huhuhu ! sape tau mana blog yg ada belajar cup cake terutamanya, sila bagitau ! Tenkiyu in advance !Yg dlm kurungan tu iklan tauuu..elehhh ! Astro pon iklan byk kannn !!? (Astro gak kena!!..keskeskes!)
Keinginan aku memang kuat ! Tapi biasanya ia bersifat HOT HOT CHICKEN SHIT ! Tapi harap sangat kali ini menjadi anganan aku ni ! Teringin jadi mak² yang terer memasak untuk anak² ! Doakan yeh !


OKBAI ! Ehhhh..kejap ! Sape ada buat kelas belajar buat cup cake ni bagitau..kalau dekat & masa yang sesuai rasa nak join ! Cuma nak korang tahulah ehhh..ku ZERO ! So nak ajar kena dari basic !


Terima Kasih !


2 comments:

RashAtie

yg penting niat tu ada....esok2 ada masa bley blaja...resepi byk kat tenet kak!

Tengku Fauziana

xpe..kite try dulu..
macam ana pn try buat kek sume dr tenet..
resepi pn copy paste dt tenet..
jadi dan xjadi tu..biase la kn..
hehehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket