Wednesday, February 9, 2011

"INVITE 10 FRENZ TO FOLLOW" CONTEST..

oraits...me nak anjurkan small contest utk kawan² yang tersayang.mau buat contest  "INVITE 10 FRENZ TO FOLLOW"...hehehe, syarat cukup simple..inipon sempena cukup sebulan me jadi seorang blogger besok- 10 Feb'11 (bangga tauuu!). oraitss..jom baca syarat² dia yek:

) u sendiri mmg dah follow blog ai
) invite sekurang²nya 10 orang kawan untuk follow blog ni..caner ai nak tau u bwk 10 org tu??hehehe..simple, lepas dia follow blog ni suh dia komen kat entry ni..bgtau dia follow lepas u yg invite.
) make sure jgk frenz yg u ajak follow tu punya daya tahan yg tinggi & bgtau dia awal² blog ai nie kerap sgt di update,lebih dari sekali & kalau dia senang kena muntah ijau..jgn invite!! <-----hahahah..ini syarat tambahan je..buleh je kalo tak nak guna pakai yek!!

itu je syarat dia..simple kannnn!! ini jugak percubaan utk me anjurkan contest baby comel nanti. tarikh contest ni bermula start ari nie & berakhir bila ai dapat sekurang²nya 10 orang yang terawal berjaya invite 10 frenz dia. hadiah dia??? owhhh..tidak semewah mana cuma ada cenderahati yang ai tempah sendiri & sangat pasti sudah tentulah cantik kannnnnn!

** bukan frenz yg u invite je komen tau...u yang invite pon komen laaa..sekurang²nya ai tau u join contest nih. THANKS with LOVE from me....SHIELA FIRDAUS ♥♥.



17 comments:

Ain Osthman

Hi..i dah follow u..Tina Othman yg invite i;)

Shiela Firdaus

tenkiu ain...nnt u pon buleh ajak kwn² yek!!heheh..♥♥

salina collections

hi...;) saya follow blog ni sebab tina othman invite saya ;)

Ibu Arif Atan

kakak sy try ye invite 10 orang!!!

Shiela Firdaus

SALINA..KAT FOLLOWER tu u pakai nama apa yer??

Shiela Firdaus

oraits darna ♥♥

suraida moccruise

saya follow blog ni sebab Farina Nur invite.

nurnghoi

I dh follow u....invite by Tina Othman....:)

Ibu Arif Atan

Uwaaa ternyata sy bukan blogger yang bagus.... tak de pun yang follow by my invite!

Anonymous

hi sy dah follow Siti Darna Sanoesi yg invite saya.

ok bye.

Tina Othman

kakak!!!! sila sediakan hadiah untuk ai okey..lap u ♥♥

Tina Othman

lupa lak..rasanya Salina tu guna nama Salina Mohd Yatim..tlg check kan yea

Ct Sarah

nnt try invite 10org jd follower ye...budak2 bleh tak...especially boy..bleh ngurat beautiful Princess Sarah :)

ekhwandanish

aunty, saya sudah follow, ibu yang suruh...
nama ibu eliya ezlin

Anonymous

Im also have followed u. My elder sister, Ein invite me..

Shiela Firdaus

thanks semua...♥♥ nnt kira sape the winner ok!

ermayana a.k.a mrs mahzan

yana follow invite from siti darna sanoesi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket