Friday, February 4, 2011

bila lelaki menangis :'((

lepaking dirumah masa cuti2 ni byk kuhabiskan ngn menonton TV...tapi kebanyakan masanya TV la yg menonton daku!! aku kn kuat tidor..mana2 pon buleh tidor, lagikan plak bila tengok TV kat dalam bilik..ngan tilam yg empuk (walaupon kat ujung tilam tu spring dah mcm mau terkeluar..beli baru pliss lalink!) dan aircond nombor 16..wuargghhhh!!syiokk giler dowh!!

banyak gak drama2 yg best kannn..yang mmg layan jiwa kejiwangan daku ni!!huhu..jiwang ke?? lalink ngn anak2 cakap aku garang! garang la kalo buat menda yg menyakitkan hati.. kannnnnn(",) back to the topik, semalam kat Astro Prima ada citer melayu..tak tau apa tajuk dia,citer ok2 laa..dan ada part2 yang tunjukkan airmata seorang lelaki.

kredit pic to khairilz.net

huahahah...terus tanye kat lalink "eh!! ada lagi ke lelaki yang sanggup titiskan airmata hanya kerana cinta pada seorang wanita?"..dia jawab "ada..baba nih!"..aku cakap la "airmata baba tu kadang untuk lebih dari seorang wanita!"...hehehehe..dia tak balas apa2 sbb aku tau dia bengang. dia bukan suka bergurau menda2 camtu.

hurmmmmm...kerana apa sebenarnya seorang lelaki boleh menitiskan air mata ye?? adakah hanya kerana cinta?? kalau benar hanya kerana cinta..kenapa setelah dia memiliki cinta itu dia tergamak pula membiarkan wanita yang dicintai itu menangis di lukai?????? huhuhu.. soalan ini kerap bermain di benak pikiran ku bila melihat ada lelaki yg sungguh tega membiarkan wanita yg pernah dia cintai terus menangis keseorangan!


**AKU TAHU BUKAN SEMUA LELAKI MELUKAKAN,MASIH ADA YG BENAR2 JUJUR DLM IKATAN CINTA...KANNNNNN!


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket