Tuesday, February 8, 2011

KELAJUAN ITU MEMBUNUH~!!

saya nak citer ni...citer tentang perasaan sy yang semakin tertekan!! sy tak tau caner nak bagitau lalink suh bawak keta slow², caner nak bagitau dia jgn mengekor rapat kat belakang keta lain. kalau sy merajuk dia akan bawak slow..tapi tak smpai 10 saat dia speed balik..abes tu pikirlaaa..kalau perjalanan balik umah makan masa 45minit bape kali sy nak kena majuk????adeii..puas ingatkan dia nyawa tak buleh di jual beli, puas ingatkan dia ada anak² yang menanti kepulangan kami di rumah, dia still bawak laju. penah gak cakap kat dia "baba bawak la laju²..kalo jadik apa² kat baba biar syg kawen lain!!"..huhuhuhu, jam tu jugak dia tambah lagik speed keta tu...huh!


hahahah...tapi kadang sy nie over jgk. baru bawak 80km pon sy cakap laju. time tu mesti dalam hati dia cakap "pompuan ni aku tolak jugak keluar kang!" bukan apa, sy fobia. salah dia jugak..tengah jem  ngn  kelajuan 20km sejam pon dia buleh sondol keta depan tak semena²...tak pasal² kena bayar RM300 kat traficc Jalan Bandar tu..kannn!! nmpk sgt sy tak buleh jadi tenaga pengajar memandu kannn...kalau jadik jugak sure student sy takkan ada lesen smpai bila² pon!!

lepas nie kalau degil jugak..sy nak tarik handbrake...bukan handbrake keta tapi handbrake kat badan dia (waaaaaaa..sy malu nak tulis yg benar²nya, korang tafsir sendiri ye!) kannnn..lepas nie kalau terjumpa WLW kat KL bawak slow² tu keta sy la tu..pemandu dia tgh stimmmmm...tetttttttttttttttttttttt!! 18sx..AMPUN (",) <--jgn tiru aksi ini okehhh..sebarang risiko adalah di bawah tanggungan sendiri.

1 comments:

Ein

en lalink kite mmg sama la kak sha... tp lalink kite lagi saya menjerit lagi dia bawa laju... x ke kijam tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket