Saturday, February 12, 2011

PERLU KU BALING KE BROADBAND INI????

tak tau lagi caner mau cakap
tak tau lagi lama mana harus bersabar ngn broadband ni
bayar lambat sehari dah sibuk call tanye
tapi line...masyaallah!! sebiji macam siput sedut
siput sedut yang cuba lari besen sbb takut kena potong montot!

uwaaaa...caner mau BLOGWALKING??
caner mau tambah kawan mcm ni??
caner nak balas kunjungan kawan2 nie kan???
yang penting caner mau buat entry baru nih??

GRRRRR..untuk kawan2 yang dah follow blog ai ni...ai promise ai akan follow jugak blog uols walau apa pon terjadi yek!! thankss sbb sudi membaca..sudi memfollow! SAYANG korang sgt2...muahhhhhhhhh!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket