Thursday, February 10, 2011

lagi sekali..sharing is caring.TIPS dari SHIELA FIRDAUS ♥♥

Tips untuk turunkan berat badan tanpa perlu mengambil suntikan atau ubatan. Tanpa mengeluarkan modal juga kalau bill di bayar sepenuhnya oleh syarikat anda bekerja.Sediakan bahan² di bawah :

♥ ) satu akaun FACEBOOK dari Mark Zuckerberg
♥ ) jari-jemari yang sihat dan sangat "MESRA ORANG"

campurkan dua bahan di atas dengan sebati, guna jari anda untuk add kawan². tak perlu sukat²..add sebanyak mungkin (err...limit 5K je kann?) tapi risiko atas diri sendiri yer kalau anda dapat kawan yang tak menepati selera (tapi ini anda masih buleh guna button Hide kalo tak suka setiap status dia..kalo dia terlalu kerek buleh tekan DELETE pulak..okeh!). oraitsss..bila dah punye kawan yang ramai,rajin² singgah wall dia..jgn kedekut bagi jari LIKE & komen setiap status yg kwn update. nasib anda mmg baik kalo anda punye kawan yg rajin update (hehhe..ai ada ramai tau!).

so bila anda dah buat macam tips kat atas ai berani jamin anda tak akan punye byk masa untuk memirkan tentang makanan. tapi HARUS DI INGATKAN..kalau nafsu anda memang besar, anda sama sekali tidak di galakkan utk guna pakai tips ini...so kalau guna jgk & tak berjaya jgn pepandai saman ai kat Tribunal Tuntuntan Pengguna pulak yer!!


errr...nak lagi pantas turun????? jadik blogger...lagi lah cepat turun! TAK PERCAYA..tanye ai!!mmg dah turun 2 kg tau sejak ada blog nih!! tapi kalo tak turun² jgk baiklah korang pegi Slimming World yek!! abaikan semua tips² ai ini okeh!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket