Thursday, February 3, 2011

sharing is caring...sharing means loving (",)

fuyohhhh!! sonok giler bila cuti panjang2 ni kannnn! ada masa duk ngn anak2, ada masa duk ngan lalink, ada masa jgk tunjuk skill memasak kat dapur! tp jgn tak tau..even perkahwinan sy dan dia dah nak masuk 10tahun, sebenarnya sy masih tak mahir tang memasak ni..bukan sbb tak pandai, tp saje2 buat tak pandai (",)

yang tak bestnya bila cuti nie..tak kira la cuti sehari pon, duit mengalir macam air. dah puas kontrol, dah puas berjimat cermat..tp bila kat kedai je ada la menda yg takde dlm list tp sy masukkan jugak dlm trolley tu. huahahaha.. sy sebenarnya mmg kaki shopping dan agak pemboros..tapi masih di level yg masih buleh di terima akal tau!!

so selalunya bila kitaorg g beli barang dapur, barang anak2 ..sy ngn lalink akan share membayar. patutnya sy sorang je yg bayar sbb dia dah bagi duit belanja sebulan untuk sy. tp biasalaaaaa...sy kan ngengada (",) lately ni bila g beli barang mesti dia buat muka kat sy..sy tak tau nape padahal kami dah share membayar tu!! mungkin dia dah start nak berkira ngn sy kottttt....macam td kitaorg g Pasaraya NSK beli brg dapur..harga semua RM149.90, sy mintak dia RM120 dan sy bayar RM29.90...SALAH ke??? itukan masih dlm kategori sharing is caring!!wuahahaha...walaupon sy selalu buat peel camtu,dia tak pernah serik ikut sy g beli brg. lagipon kalau bukan sy yang ngabiskan wang ringgit dia..sape lagi kannnnn????



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket