Monday, February 28, 2011

SAY NO TO SECOND HAND!!

encik suami keluarkan lagi hasrat di hati. nak tukar kereta baru tapi kereta second hand..so terpaksalah ai ulang cakap kat dia "syg tak percaya barang-barang second hand,kalau nak beli yang baru. dalam hidup nie cuma orang second hand je yang syg percaya...itupon sebab u tu DUDA!!kalau tidakkkk..reject jugak!!" huhuhuhu... statement orang berlagak nih tapi tu laaaa...sebenarnya barang second hand lagi perlukan belanja yang banyak..SETUJU?? tekan LIKE je okehhh!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket