Friday, August 12, 2011

110811 --->120811

Salam Jumaat..Penghulu Segala Hari !!!
12 Ramadhan dah kita kan..lagi 17 hari nak raya
Nak tengok anak² pakai baju raya nak tengok derang sume gembira
Lagik² baba derang tahun ni cuti jugak..kalo tidak tahun ni kena keje tu
Merajuk merengek barang 15 1/2 das baru dia try apply cuti & approved jugak ♥♥

Cakap gak kat dia kannn..setahun sekali je raya
Dah hari² pon sibuk bekerja apasalahnya time raya amek cuti
Time ni la anak² nak hepi kannnnn :=)

Semalam masa duk jenjalan kat facebook (FB pon bole jenjalan kan) terjumpa status ni
Tergelak aku membaca..mmg kredit pada orang yang buat status nih
Nak baca..nih kat bawah, amek la sempena kita duk berpuasa ni -->

Kuih paling gangster= Lompat Tikam
Kuih paling sexy= Puteri Mandi
Kuih paling keji= Taik Itik
Kuih bajet cute= Cek Mek Molek
Kuih untuk awet muda= Seri Muka
Kuih paling alim= Kuih Ketayap
Kuih penyakit lelaki kronik= Batang Buruk
Kuih suka pukul= Kuih Lompang
Kuih dalam zoo= Badak Berendam
Kuih untuk Sam Polis Trafik= Kuih Sampreeeeettttt
Kuih yg bangun sendiri= Kuih Bangkit
Kuih org x mandi= Kuih Bau-lu
Kuih paling tenteram= Kuih Makmur
Kuih paling lembap= Kuih Siput

hahhahaaa..sangat kreatif kan orang ini !!
aku bayangkan dia buat status neh sambil tekan perut
tekan sebab kelaparan..paling tak menahan "kuih penyakit lelaki kronik=Batang Buruk"
syabas ehhh..ampun kan aku amek copy paste menda ni taruk sini..hehehhehe!

Pastu apa lagi ekk jadik on 11 August 2011 ??
Oh yea..tetiba inbox aku di hujani dari kawan² yg sebenarnya menyayangi aku
Erkkk..nak citer ke ekk??? Kawan² nasihat kat aku jgn balas
Derang cakap biarkan "ANJING MENYALAK BUKIT" jangan aku terikut sama
Tapi sangat simpati wehhh..simpati sebab ada kawan yang penah cakap kat aku
Orang tu memang begitu sbb masa melahirkan dulu dia pernah kena "meroyan"
Owhhhh....simpati! simpati sangat !!! Doakan segera sembuh ekkk!
Moga takde lagi orang terpalit dengan sifat celaka dia tu...opssssssss!!

Utk semua kawan²..aku sebenarnya sangat okey !!
Thanks atas sokongan dan semangat yang korang bagi...♥♥♥ uols!
Sikit pon takde heran dgn orang yang cuba menarik perhatian org lain mcm tu
Yang cuba mencari traffic krn sedar entry dia selama ni bak kata kwn² aku "MCM SAMPAH!"
Aku punya beribu kawan kat FB & hanya dia sorang buat onar
berbeza dgn dia punya tak sampai berapa ratus tapi punya musuh di sekeliling..ITU MENYEDIHKAN!

Ehhh..okeylahhh! tak mau cerita panjang nanti ada lagi meroyan tiba..susah² je nanti kan!
Sebelum nak tutup entry ni jom baca kat blog adik aku nih si Qaseh Nilamsari
Nasihat yang sangat berguna dari Risa .. thanks Risa
Hanya org yg membaca dengan mata hati aje bole menerima nasihat itu dgn baik

Sekian. Wasalam. Opssss..lagi satu.. "SIAPA KITA UNTUK MEMPERTIKAIKAN CIPTAAN ALLAH?"


7 comments:

Lulu Caldina

selamat pagi kak.. :)

babylove

samat pagi kakak sayang.... apa pon berlaku.. kasih ini tetap utuh buatmu....

chenta ku'in

selamat pg kak....!!sabar dan terus bersabar k..!!♥♥♥

risa

sangat suke kata2 akak neh...kawan beribu hanya sekor anjing tu buat hal..kawan sikit tapi musuh mak aihhh beribu2!!!! mau tak meroyan ye kak!!!! biarkan kak..dia menghina ciptaan ALLAH maknanya dia kufur nikmat ALLAH!! nauuzubillaaaahhhh!! biarkannnn biarkannnnn ade aku kesah!!

oshin-jamel

camat pagi kak..selamat nerpuasa...aiyakk bab "meroyan" nie plg sy tkt...bule jadi gile woo....(tetibe terbayang mkck yg meroyan dukung ank kt psrraya umah sy)seraaammmmmm!!!

Nurfaizah M Nor

salam jumaat kak! anggaplah apa yg berlaku tu mimpi mainan tido..lagipun 'anjing' yg menyalak tu tak jadi kudis pun kat kita....

tak sabo nak raya ni...raya nanti jgn lupa roger2 tau!!! lebiu....

Tina Othman

erkk ada juga ke manusia berperangai mcm anjing?? takut woo kena gigit anjing, nanti kena samak, tu anjing jantan ke anjing betina, tak pun anjing kurap, eeeeeeeii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket