Friday, August 5, 2011

MEMBELI SAMBIL BERAMAL !!

pssstttt !! korangggg...sihat?? puasa tak hari neh?
aku alhamdullillah masih bertahan ..kuat kannnn ^_*
hehehe...susah betul nak dapat mood nak hapdet blog skrg
memang sangat² malas !layan status FB je la kannnnn (",)

ni haaaa nak share ngan korang
sapa nak oder coklat untuk buat raya neh??
setiap dari jualan yang di jual RM1 tu owner dia akan buat derma
so means korang bole membeli sambil beramal kannnn!

ni tengok sample gambar cekelat dia neh!


nutty fruity choc tart...special for hari raya
rm26 30pcs....
ada almond nibs, kismis dan diatasnye dark choc berperisa orange....(bkn choc masakan ye)

itu aku copy paste dari facebook dia
rasa ceklat dia korang dont wori
aku ngan ramai lagi kawan dah cuba
sangat sedap..sangat best !!!
kalau nak cuba korang bole direct kat inbox dia kat SINI ehhh!

so..jom !! kita pakat oder ngan dia ehhhh!
time kasih in advance ehhh!! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket