Wednesday, August 24, 2011

SEKALI LAGI UNTUK KESEKIAN KALINYA :'(

Sarah demam since hari Ahad. Dah berapa kali doktor pesan kat mama jangan amek ubat macam tu aje kat klinik. Dah berapa kali doktor bagitau kalau Sarah demam walaupon sikit bawak dtg hospital. Tapi mama cuai!! Mama selalu beranggapan mama yang melahirkan Sarah so mama yang lebih tau macam mana dan apa yang harus di buat kalau Sarah demam!!

Tapi dikk..bukan mama sengaja nak tengok adik sakit. Cuma sebelum ni mama sudah benar2 yakin adik dah kuat. Kalaupon demam mama percaya adik akan segera sembuh. Maafkan mama ye dik! Mama janji lepas ni kalau adik demam mama tak bawak lagi ke klinik. Mama janji mama akan terus bawak adik datang hospital. Mama janji jugak yg mama tak akan lupa nasihat doktor itu ye.

Menitis air mata dengar adik menangis kesakitan tadi. Mama keluar dari bilik tu bkn sbb sengaja tak nak pujuk adik tapi sebab mama dah tak sanggup tgk habis tangan kiri dan kanan adik di cucuk. Ikutkan hati nak je mama marah nurse, nak suh dia stop sakitkan adik. Tapi demi nak tgk adik sihat mama terpaksa mengalah. Adik tahan ye..sikit aje tu. Sume pon nak tgk adik cepat sembuh kan sayangggg!

Adik janji ngn mama ye..cepat sembuh. Kita nak raya ni kan. Nanti adik pakai baju kurung cantik yang mama beli tu ye. Lepas tu boleh salam tangan mama, baba, kakak ngn abg kan!! Promise ehhh..cepat sembuh sayangggg!! :'(
Published with Blogger-droid v1.7.2

12 comments:

mama rifQy

sabar ye mama ila..insyaallah..sarah kan budak kuat ..msti die boleh bertahan..kite doakan yang terbaik untuk sarah.amin

Hana Mariah

Alahai....nak nanges ni. Smoga sarah cepat sembuh, u take care too Shiela.

oshin-jamel

cepat sembuh yer sarah.....kak sela pon jgn sdey2 sgt..kuat k kak...

Nurfaizah M Nor

ala kesiannya sarah demam pulak... aunty iza doakan smoga sarah cepat sembuh ya.... take care kak sela. insyaAllah semuanya akan ok.

Fitri Senin

Semoga sarah cepat sembuh..blh berhari saya bersama mama.. Awak jgn sedey2 ye.. Kuat semangat!!!! InsyaAllah sarah akan sembuh

alyyani

get well soon

risa

uwaaaaaaaaaa...sedihnya baca wahai kakak!! semoga sarah cepat sembuh!!! pakai baju kurung yg mamarisa kasi ye....Yallahhh saye tau sangat perasaan akak tu..tabah ye kak!!

maziati

ala,ciannya dia..hope kak shila jgn trus blame diri sendiri,setiap yg yg berlaku ada hikmahnya,even we are a mother,kita cuma insan yg lemah yg tak lekang dr buat kesilapan..hope Sarah cpt sihat...

Tina Othman

alahai, dugaan dibulan puasa ni, insyaallah sarah cepat sembuh, take care okey, both of you :(

chenta ku'in

sabar ye kak sela...dont worry...sarah kuat!!dia msti sembuh cpt....!!kak sela pn jge dri k...!!

syafisyifa'

Moga cepat sembuh ye.amin

aizamia3

moga cepat sembuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket