Friday, August 26, 2011

MASIH DI SINI!!


Salam..mlm ni mlm ke 3 Sarah admitted kat Selayang Hospital. Doktor ckp athma dah kurang tp infection still ada :(

Demam pon dah takde cuma batuk ngn selsema yg masih tak elok2! Entry ni pon mama taip dgn tgn sebelah kanan,tgn kiri duk tepuk montot dia bg lena tidor. Tapi tu la duk srotttt srettttt idung dia tersumbat! Kesian tgk keadaan tak selesa dia tu kannnn.. :'(

Tadi dpt call dari kakak ipar, abg Zafry jgk demam kat umah. Uishhhh..mesti demam rindukan mama. Dah nk masuk 4 hari tu tinggalkan dia. Kesian dia kann..perhatian lebih kat Sarah smpai terpaksa biarkan dia dgn org lain. Maafkan mama abg..hopefully abg faham kan!

Owhh lupa nk bgtau, doktor cakap klu xde apa2 esok Sarah boleh balik. Weeeeeee..tak sabar nih!! Sampai umah je nak peluk cium abg puas2! Nak lepaskan rindu sesgt kat abg!!

Ermmm..apa lg nk ckp ehh! Byk benda nk cerita sebnrnya tp masih tak biasa dgn HTC ni kan. Terkial2 nak menaip. Tapi satu je..HTC ni memang superb!! Best giler pakai dia.

Okeylaaa..ehh kejap! Nak bgtau raya ni sungguh bermakna bila dapat bonus tauuu! Ku jangka cuma sebulan tp bila tgk ribu riban dlm akaun mmg teruja gila. Menda pertama ku korbankan RM1K utk lelaki kesygan itu. Belikan dia jam jenama Police sempena besday dia yg jatuh raya ke 2 a.k.a hari merdeka nanti. Yg lain2 belum pikir sbb sibuk jg Sarah kat spital ni. Tapi klu confirm esok Sarah kuar mmg Ahad nnti nak buat pesta..pesta ngabiskan duit kat soping kompleks!! Sapa nak ikotttt???
Published with Blogger-droid v1.7.4

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket