Wednesday, August 3, 2011

HARI KE 3 RAMADHAN

SALAM KORANGGGGG!!
ayohhhhh....ada sawang sikit la kat beloggg nih!
bukan sengaja tak moh update tapi masa sungguh tak mengizinkan
kat facebook pon sempat update status pastu sambung buat keje
nak like komen orang macam selalu pon tak sempat
lagipon tak moh la update blog 2 3 baris je entry kannnn
lebey baikk la update status sajeewwwwww! heheehee

Hari pertama sahur aku masak rendang..eh silap!! panaskan rendang mak bagi
hari kedua sahur dengan tomyam yang aku masak untuk berbuka hari tu
nasib baik family aku jenis tak berkira pasal makanan kann
lagipon tak sempat laaaa...hari Senin ngan Rabu je aku balik kul 4.30
lain lain hari kena balik paling awal kul 7.30 :(

Hari ni plan nak masak sayur campur, udang goreng kunyit ngan ikan sambal
cukup la kannn..kadang anak ni bila kita ada di sisi pon derang dah hepi
makan telur goreng pon derang tak kisah kannnn...(erkkkk! try la karang..kekekkeek!)

Oklahhh...entry  ni ku taip tak sampai 5 minit
nak cepat sebab aku balik tumpang kawan
dah nama kita menumpang dia takkan dia nak kena tunggu kannnnn.... ^_*
so byee ! jaga diri hiasi peribadi..selamat beramal !!

assallammualaikum!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket