Thursday, February 16, 2012

HUTANG BUDI DI BAYAR BODY !!

hahahaha..awat kucing ni cenggitu ??:bofu_04:
malu baca tajuk ehhh ???
kekekeekeke..amaran telah di keluarkan sebelum ini
tuan punya blog ini memang agak gelenya
cakap ikuttt rasa dia aje kannn ??? (tapi masih ada batas dop?)

tadi ada la borak dengan sorang kawan kat telepon
nama di rahsiakan demi keselamatan beliau...hehehhee
dia cakap dia nak beli barang tapi tak nak guna duit suami
dia cakap "malas nak terhutang budi dengan dia!"
dan sepantas kilattt ku jawab
"hahaha..suami isteri mana ada hutang budi..kita kan dah bagi body kat dia?"

kussssemangat ! Shiela oh Shielaa..
tapi betul la kannnn...isteri kan memang tanggungjawab si suami
selagi tidak membebankan dia & dia mampu untuk tunaikan segala permintaan kita
rasa langsung tak salah kan ??
kalau tidak takkan Ustaz Azhar Idrus penah cakap
"kalau bukan isteri yang habiskan duit suami siapa lagi?"
heheheh..lebih kurang begitu la status dia ku terbaca dulu
lagi dia explain panjang lebar
"isteri melahirkan, menjaga & menguruskan rumahtangga & bla bla blaa"

so para isteri...tak mau terlalu rendah diri sgttt
tahu batas tahu kemampuan...zassssss ! jom mintak !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket