Thursday, February 9, 2012

Terima Kasih..Saya Jual Awak Beli Yer !

Psssttt ! Mau tauuu ??
Ku dah jadik bisnesswoman **yo lahh** on9 tauu
Jual barang menan budakkk ..nak tengokk ??
Ni haaa..
Nama dia MUSIC LEARNING MACHINE
Plan asal beli untuk Sarah..ye la Zafry kan dah ada PSP
Si kakak ada Galaxy Tab ..so bila time derang berdua main
Si tecit tu mula merengek² nak jugak..takkan nak bagi Samsung Note aku ??
Gileee ?? Hehehehehe

So macam biasa mula la nak mencari tempat membeli
Dalam membeli tiba² ada peluang plak untuk bisnes
Hehehe..seyes tak sangka sambutan sangat menggalakkan
Tak sangka sokongan di terima sebegitu rupa
Dan hingga hari ini masih ada oder yang masuk ..thanks a lot frenz !

Hehehe..so kesempatan ini aku nak tuju lagu bagi tracking number
Boleh check sini yer kalau sape belum dapat
Aku pakai nama yang aku post tu :
Eh jap jap ..sape nak oder boleh lagi
Sebiji RM35 ..dia sangat sesuai untuk anak kecik belajar ABC 123
Sebutan sangat jelas..aku suka bukan sbb semata mata sebab aku jual
Tapi seyes memang rasa sesuai untuk si kecik tu
Tambah lagi dia ada Bahasa Cina jugak..best kannn ??

Okey okey..tracking number :
  1. NURUL AIN AMHAD KISAI - ED017270687MY
  2. MARLINA MAZLAN -ED017279859MY
  3. NUR ATHIRAH NOEL ABDULLAH - ED017279862MY
  4. MUHD HERRIS - ED017279788MY
  5. LV NANA FAIZAL - ED017270090MY
  6. NUR NABIELA D LAILA - ED017279805MY
  7. MASTURAH ALLY - ED017279814MY
  8. SAIDATUL NADHIHAH NURUDDIN - ED017270086MY
  9. NUR HAZLIN SHAMSUDIN - ED017270112MY
  10. EMEE SUHANA AZMI - ED017270130MY
  11. MANJE REDZQIL - ED017270072MY
  12. NURHIDAYAH ZULKAFLI - ED017270126MY
  13. WAN NOR SUHAILA - ED017270109MY
  14. NORLELA JAMALUDIN - ED017279893MY
  15. NOOR HAZLINZA AHMAD NAJIB - ED017279880MY
  16. ROSSILA ABD WAHAB - ED017270015MY
  17. FAHIDA COLLECTION - ED017270038MY
  18. SHARA ROSLAN - ED017279791MY
  19. SALLINAH BT SALUDIN - ED017279876MY
  20. MURNI KALSOM - ED017279845MY
  21. SHARIFAH HAFIZAH - ED017270024MY
  22. NUR HAZWANI - ED017279831MY
  23. ELIAWATI HJ JASMI - ED017270041MY
  24. FAZILAH JALIL - ED017270055MY
  25. SITI HAFIZAH SAMSURI - ED017270069MY
  26. NORAZLIN HASHIM - ED017270143MY
  27. NURUL AFIZAH AJIS - ED017279828MY
  28. ZAKIAH WATY - ED017280004MY
  29. AFEZAWATY - ED017279947MY
  30. MARIANI SAIDIN - ED017279933MY
  31. MUNIRA IBRAHIM - ED017279995MY
  32. MUMMY VOUGE - ED017279964MY
  33. FIKA PIKOD - ED017279920MY
  34. WATIE LATIFI - ED017279902MY
  35. NUR AZLINA - ED017279916MY
  36. NUR MUHAINI MOHAMED - ED017279981MY
  37. AZLINA BASIR - ED017279955MY
  38. ROSNAH ABDULLAH - ED017279978MY
Oraitss ! Ini aje yg dah di post ! Yang takde nama..insyaallah besok yer !
Terima Kasih..Saya Jual Awak Beli Yer !

**Idea menulis saya mati bila kawan FB saya Hana Maria tuju lagu kat wall sambil cakap kat komen "Klu dia tak der boleh jadi gilak " . Seyes..terharu !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket