Tuesday, January 17, 2012

Kalaulahh..

Awak,
Awak tau tak saya ada masalah dengan nafsu saya sendiri ?
Ehhh awak ni..cakap nafsu aje mesti ingat tutttttttttt
Takde menda lain ehhhh...noti !

Takkk..ni bukan pasal nafsu tutttt sbb itu okey aje (hamba bersyukur.. )
Ni pasal nafsu saya nak menyopingggg
Tak tau nape tak pernah surut..
Saya pon naik peninggg melayan
Apatah lagi lelaki kesayangan saya tu kannnn ?


Awak tau tak sekarang saya teringin sangat dengan Samsung Note
Pastu teringin jugak nak pakai Jam tangan Bonia tu
Awak tau Samsung Note tu harga RM2,299.00
Jam Bonia pulak RM598.00
Kalau di campur dua tu dah jadi RM2,897 (sy guna kalkulator awak...tetiba failed mengira!)
Huhuhuhu ...terukkan nafsu saya tu


Pastu kan sedang masih tak dapat dua barang tu saya teringin plak menda lain
Saya teringin plak set pencuci muka Biotherm yang rege RM360.00 tu
Aduhaiiii...korek tabung rasa tak cukup gak ni
Nafsu ini datang dalam masa terdekat la awakkk
Caner ehhh nak mengatasi ?

Tapi kannnn..kannnnn..hari tu saya try jual barang kat on9
Jual barang menan budakkk...wachaaaaaaa !
Amekkkk bebanyakkkk² stok then alhamdullillah boleh beli Jam sudah
Tapi saya tak beli lagi sbb tak berani nak guna lagi duit tu
Selagi tak sampai brg yg di oder, tak pos kat kastemer
Memang saya biar aje kat dalam akaun..takkan guna
Takutt..mana la tauu kannnn !

So sekarang saya tengah terpikir
Kalaulahhh saya jual barang on9 rasa okey takkk ??
Yang saya risau saya kesuntukan masa
Mana nak kejar kerja opis, kang balik umah kerja umah plak kan ?
Caner..caner ? Cuba try test bagi idea sat !

Pastu awak tau takkk..kat pikiran saya hanya satu aje menda saya nak jual lepas ni
Nak jual Inner kanak² macam ni
Yang macam Sarah pakai ni..cantikkan  ??


Pastu pakai plak dengan seluar palazzo ...phewitttttt! Seyes cantikkkk !
Seingat baju tu ku beli dengan rege RM15 ..okey dop ?
Tapiii ehhhh...kedai tempat ku beli tu dah takde, mana mau cari stok ehhh ??

Okbai ! JANGAN MARAH LAGI ! SAYA SEDANG GILA DGN ICON GOYANG² TU !


8 comments:

jl
This comment has been removed by the author.
nazirah

tU la nafsu menyopppinggg banyak seiring dgn harga barang yg mkn mahal skrg ni huhu

oshin-jamel

waa..itu pic manyakkkkkkkk...kekekekeke

kemboja

lama benar tak singgah blog akak.. dah berubah wajah yer.. comel sangat kak, sweet jer.. hehe

Wawa Sis

nafsu membeli belah lagi bahaya....hehehehe

F.A.R.A.H. deeb

Waduhhh sudah pandai masukkan yg goyang2 itu ya buuu.. hehe.. tyh la kite wat tutprialkan, kan, kannnn... ngeee...

Lulu Caldina

lulu pun nak sangat note itu...waaaa...


nampaknya kakak mmg ada bakat jual on9 lah... semangat..semangat!!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

wah bestnya bisnes on9 blh nyopiing..


mujur sy nyer nafsu tak ke arah shupping hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Photobucket